Een overweldigende Omgeving

Wemeldinge

Wemeldinge is al door vele recreanten ontdekt. Het pittoreske dorpje bevindt zich enerzijds midden tussen de boomgaarden en polders en anderzijds aan het kabbelende water van de Oosterschelde. Het dorp is geliefd bij mensen die houden van rust en ruimte en is de ideale locatie om Zeeland te ontdekken. Het dorp is bekend om zijn jachthaven, molens en strandje. In het dorp zijn alle voorzieningen aanwezig.

MAAK KENNIS METDE ZEEUWSE NATUUR

Goes

Op 15 minuten rijden van het resort bevindt zich Goes. Goes is een stad met allure, winkelstraten met authentieke gevels vormen het beeld. Het winkelaanbod is breed en van deze tijd. Daarnaast staat Goes bekend om zijn aanbod aan uitstekende restaurants en brasserieën. Ontdek de Grote markt met zijn vele zon overgoten terrassen. De kleinere markten met hun unieke restaurants of de historische binnenhaven.

Zeehonden in deOosterschelde

Yerseke

Voor iedereen die houdt van Zeeuwse Zaligheden zal de naam Yerseke enige herkenning oproepen. Het is namelijk de hoofdstad als het gaat om de verwerking en export van mosselen en oesters. Yerseke is een gezellig dorp die bezoekers graag kennis laten maken met alles wat de Oosterschelde te bieden heeft. Bezoek de haven met ‘mossel kotters’, de ‘oesterpitten’ met unieke restaurants of het centrum met diverse winkeltjes en bezienswaardigheden.

UitgestrekteNatuurgebieden

Domburg

Houd u van strand en van luxe? Dan moet u zeker een bezoek aan de badplaats Domburg brengen. Domburg is een luxe badplaats direct aan de duinen waar u diverse badpaviljoenen kunt vinden. Geniet van heerlijk eten, tropische cocktails en een luxe winkelaanbod.

Activiteiten op deOosterschelde

Verkoop & informatie

Contact aanvragen