Recreatiewoning kopen met eigen grond

Recreatiewoning kopen met eigen grond

Wilt u een recreatiewoning kopen met eigen grond, als tweede huis of als beleggingsobject voor gedeeltelijke of gehele verhuur? Dan bent u bij Water Resort Oosterschelde aan het juiste adres. Ons nieuwe vakantiepark, nabij Wemeldinge aan de Oosterschelde, is prachtig gelegen in de natuur en een geliefde vakantiebestemming voor Nederlandse en buitenlandse toeristen op zoek naar rust en ruimte. Dankzij de ruime opzet van het park geniet u van veel privacy, en de vele uitvalswegen naar toeristische attracties en leuke steden maken Water Resort Oosterschelde een perfecte uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie.

Een recreatiewoning kopen met eigen grond, zoals een van de 4 of 6-persoons vakantievilla’s op Water Resort Oosterschelde, is een waardevaste investering. Als u dan ook besluit uw vakantiehuisje te verhuren wanneer u er zelf geen gebruik van maakt, of de woning volledig te verhuren, behaalt u ook een aantrekkelijk rendement op de verhuuropbrengsten. Daarbij kan het kopen van een vakantiehuis ook fiscale voordelen met zich meebrengen die interessant kunnen zijn. En omdat Water Resort Oosterschelde haar vakantiehuizen voor iedereen toegankelijk wil maken, kunt u niet alleen een kavel kopen maar ook pachten. Neem daarbij onze huurgarantie en gegarandeerd rendement in achting, en u ziet dat ons resort een unieke investeringskans biedt.

Informatie aanvragen

Voordelen van uw recreatiewoning met eigen grond

  • Luxe vakantievilla op eigen grond (koop/pacht)
  • 4- en 6-persoons recreatiewoningen
  • Sleutelklaar opgeleverd incl. keuken en badkamer
  • Op een nieuw park aan de Oosterschelde
  • Rustig resort in een veelzijdige omgeving

Nieuwbouw recreatiewoning Zeeland

Als u een nieuwbouw recreatiewoning in Zeeland wilt kopen, dan zal het aanbod moderne vakantiehuizen op Water Resort Oosterschelde u aangenaam verrassen. Ons bescheiden vakantiepark ligt op een prachtige locatie aan de Oosterschelde en is weelderig aangelegd met volwassen beplanting. Rustzoekers en natuurliefhebbers vinden op het park en in de omgeving de rust en de ruimte waar zij zo van genieten. De luxe vakantievilla’s laten ook niets te wensen over. U heeft keuze uit verschillende 4-persoons en 6-persoons nieuwbouw recreatiewoningen die sleutelklaar opgeleverd. Inclusief sanitair, een luxe keuken met apparatuur en overige basisvoorzieningen, ruime slaapkamers en een licht leefgedeelte dankzij de grote raampartijen. Het weidse uitzicht over het water, de bospartijen of het uitgestrekte landschap zorgen voor ultieme ontspanning.

Wilt u er eens op uit? Er is genoeg te zien en te doen in de omgeving van Water Resort Oosterschelde. Het park ligt op enkele minuten van het pittoreske Wemeldinge en op slechts 5 autominuten van Goes en de Goese Golf. Vanaf het park lopen diverse knooppuntroutes die u doorheen heel Zuid-Beveland brengen. Ontspan op een strandje, maak een lange wandeling over de dijk of vlij u neer op een terrasje in een gezellig dorpje. Ontdek Zeeland ook vanaf het water; maak een rondvaart, spot zeehonden of ontdek de onderwaterwereld tijdens het duiken. In grote steden zoals Goes, Yerseke, Middelburg en Domburg vindt u een groot winkelaanbod, entertainment en een bruisende sfeer.

Koop of erfpacht

Water Resort Oosterschelde moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom bieden wij naast de mogelijkheid tot het kopen van de kavel ook de mogelijkheid om de kavel te pachten.

Onderhoud

Wat geeft u meer rust en vrijheid om uw tuin te laten onderhouden door Water Resort Oosterschelde? Wij werken samen met hoogwaardige hoveniers die uw tuin in topconditie houden.

Rendement

Met een investering in Water Resort Oosterschelde valt een mooi rendement te behalen. Uit ervaring weten wij dat vakantiewoningen in Wemeldinge goed te verhuren zijn.

Locatie

Water Resort Oosterschelde is gelegen aan de rand van het dorp
Wemeldinge, een geweldige locatie om te genieten van alles wat
Zeeland te bieden heeft. Het resort is centraal gelegen en makkelijk
bereikbaar. Daar tegenover staat dat de dorpskern zich op
ruime afstand bevindt, zodat rust gegarandeerd wordt.

Wemeldinge is een gezellig dorp met een mooie jachthaven
en verschillende terrassen en restaurants. Ook zijn er
voldoende winkels aanwezig die u voorzien in de dagelijkse behoefte.

Ontdek de omgevingBereken route

Verkoop & informatie

Geïnteresseerd in dit unieke project? Neem dan vrijblijvend contact op met verkoop organisatie Beau sur Mer. Ontvang de brochure, maak een afspraak of bezoek onze verkoop dagen.

Contact aanvragen