Recreatiewoning voor eigen gebruik

Recreatiewoning kopen Zeeland voor eigen gebruik

Overweegt u een recreatiewoning te kopen in Zeeland voor eigen gebruik? Als u een tweede woning bezit, heeft u altijd een adresje voor een spontaan weekendje of midweekje weg, of een lange vakantie met het gezin of vrienden. Gezien de huidige lage spaarrente kan een investering in een recreatiewoning een interessante belegging zijn voor uw geld. Water Resort Oosterschelde biedt u een aantrekkelijke investeringskans als u een recreatiewoning in Zeeland wilt kopen.

Op ons nieuwe, ruim opgezette en sfeervol aangeplante park, dicht bij de Oosterschelde, worden moderne vakantievilla’s gerealiseerd. Deze luxe 4- en 6-persoonsvakantiewoningen liggen op eigen grond (koop of pacht), en hebben uitzicht op het water, de bosrijke omgeving of het uitgestrekte polderlandschap. U zult hier echt ervaren wat genieten is. De woningen beschikken over alle gemakken die u zich kunt wensen, zoals een luxe keuken en badkamer, ruime slaapkamers en een lichte woonkamer. U kunt zelfs voor enkele extra’s kiezen, zoals een openhaard, een tweede badkamer of een andere opstelling van de open keuken. Zo wordt uw tweede huis ook echt uw thuis.

Informatie aanvragen

Uw recreatiewoning kopen voor eigen gebruik

  • Luxe vakantievilla op eigen grond (koop/pacht)
  • 4- en 6-persoonsrecreatiewoningen
  • Sleutelklaar opgeleverd incl. keuken en badkamer
  • Op een nieuw park aan de Oosterschelde
  • Rustig resort in een veelzijdige omgeving

Nieuwbouw recreatiewoning in Zeeland

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwbouw recreatiewoning in Zeeland? Bent u op zoek naar rust, ruimte en natuur, maar wilt u ook verblijven in een veelzijdige omgeving? Dan bent u bij Water Resort Oosterschelde aan het juiste adres. Ons vakantiepark nabij Wemeldinge, op Zuid-Beveland, biedt u comfortabele en luxe vakantiewoningen aan als tweede woning op een prachtlocatie.

Rustzoekers, natuurliefhebbers en actievelingen genieten van de veelzijdigheid van Zuid-Beveland. De nieuwbouw vakantiehuisjes op ons park liggen dicht bij de Oosterschelde en het pittoreske Wemeldinge. Er liggen diverse strandjes in de omgeving, u kunt schitterende wandelingen en fietstochten maken over het platteland en langs gezellige dorpjes, en natuurlijk uitstapjes maken naar historische steden. Zo liggen Yerseke, Goes, Middelburg en Domburg vrij dichtbij ons park. Vind rust in de vele natuurgebieden of dompel u onder in de Zeeuwse cultuur in bruisende steden. Zeeland biedt ontspanning en inspanning, en heeft dus voor elk wat wils.

Koop of erfpacht

Water Resort Oosterschelde moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom bieden wij naast de mogelijkheid tot het kopen van de kavel ook de mogelijkheid om de kavel te pachten.

Onderhoud

Wat geeft u meer rust en vrijheid om uw tuin te laten onderhouden door Water Resort Oosterschelde? Wij werken samen met hoogwaardige hoveniers die uw tuin in topconditie houden.

Rendement

Met een investering in Water Resort Oosterschelde valt een mooi rendement te behalen. Uit ervaring weten wij dat vakantiewoningen in Wemeldinge goed te verhuren zijn.

Locatie

Water Resort Oosterschelde is gelegen aan de rand van het dorp
Wemeldinge, een geweldige locatie om te genieten van alles wat
Zeeland te bieden heeft. Het resort is centraal gelegen en makkelijk
bereikbaar. Daar tegenover staat dat de dorpskern zich op
ruime afstand bevindt, zodat rust gegarandeerd wordt.

Wemeldinge is een gezellig dorp met een mooie jachthaven
en verschillende terrassen en restaurants. Ook zijn er
voldoende winkels aanwezig die u voorzien in de dagelijkse behoefte.

Ontdek de omgevingBereken route

Verkoop & informatie

Geïnteresseerd in dit unieke project? Neem dan vrijblijvend contact op met verkoop organisatie Beau sur Mer. Ontvang de brochure, maak een afspraak of bezoek onze verkoop dagen.

Contact aanvragen