Tweede huis kopen en verhuren in Zeeland

Tweede huis kopen en verhuren in Zeeland

Overweegt u een tweede huis te kopen en te verhuren in Zeeland? Neem dan een kijkje bij het aanbod luxe vakantievilla’s die te koop staan op Water Resort Oosterschelde. De 4 en 6-persoons luxe vakantiehuisjes op ons weelderig aangelegde park hebben uitzicht op de fraaie waterpartij, de bosrijke omgeving of het uitgestrekte platteland. Dankzij onze ligging aan de Oosterschelde, in een rustige omgeving en met voldoende uitvalswegen naar attracties en bruisende steden, is een tweede huis kopen op Water Resort Oosterschelde een slimme investering.

Koopt u een vakantiehuisje om deze deels of geheel te verhuren, dan behaalt u niet alleen rendement op vakantieplezier als u er zelf gebruik van maakt, maar u behaalt ook rendement uit verhuuropbrengsten. Dankzij de huurgarantie en het gegarandeerd vast rendement dat wij bieden kunt u zorgeloos genieten van uw investering. Daarbij worden de luxe vakantievilla’s op ons park sleutelklaar opgeleverd op eigen grond, koop of pacht, inclusief een complete keuken, net sanitair en overige basisvoorzieningen.

Informatie aanvragen

Voordelen van een tweede huis kopen en verhuren

  • Uw eigen vakantieadres
  • Rendement uit verhuuropbrengsten
  • Interessant alternatief banksparen
  • Waardevaste investering
  • Huurgarantie

Beleggen in een vakantiehuis met rendement

Ziet u ook de voordelen van beleggen in een vakantiehuis met rendement? Het kopen van recreatief vastgoed levert namelijk niet alleen rendement op als u besluit de woning deels of geheel te verhuren, u kunt ook onder bepaalde omstandigheden van verschillende fiscale voordelen genieten. Daarbij is de regio Zuid-Bevelend en Zeeland erg populair onder Nederlandse, Belgische én Duitse vakantiegangers. De huurgarantie en het gegarandeerd vast rendement dat Water Resort Oosterschelde biedt zorgen voor maximale zekerheid zodat u onbezorgd kunt genieten van uw belegging.

Water Resort Oosterschelde ligt in een unieke omgeving waar veel te zien en te doen is. Het park ligt op enkele minuten van het pittoreske Wemeldinge en op slechts 5 autominuten van Goes en de Goese Golf. Vanaf het park lopen diverse knooppuntroutes die u doorheen heel Zuid-Beveland brengen. Niet alleen het land maar ook het water is bijzonder; maak een rondvaart, spot zeehonden of ontdek de onderwaterwereld tijdens het duiken. In grote steden zoals Goes, Yerseke, Middelburg en Domburg vindt u een groot winkelaanbod, entertainment en een bruisende sfeer. Dankzij deze veelzijdigheid is Water Resort een aantrekkelijke uitvalsbasis voor vakantiegangers.

Koop of erfpacht

Water Resort Oosterschelde moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom bieden wij naast de mogelijkheid tot het kopen van de kavel ook de mogelijkheid om de kavel te pachten.

Onderhoud

Wat geeft u meer rust en vrijheid om uw tuin te laten onderhouden door Water Resort Oosterschelde? Wij werken samen met hoogwaardige hoveniers die uw tuin in topconditie houden.

Rendement

Met een investering in Water Resort Oosterschelde valt een mooi rendement te behalen. Uit ervaring weten wij dat vakantiewoningen in Wemeldinge goed te verhuren zijn.

Locatie

Water Resort Oosterschelde is gelegen aan de rand van het dorp
Wemeldinge, een geweldige locatie om te genieten van alles wat
Zeeland te bieden heeft. Het resort is centraal gelegen en makkelijk
bereikbaar. Daar tegenover staat dat de dorpskern zich op
ruime afstand bevindt, zodat rust gegarandeerd wordt.

Wemeldinge is een gezellig dorp met een mooie jachthaven
en verschillende terrassen en restaurants. Ook zijn er
voldoende winkels aanwezig die u voorzien in de dagelijkse behoefte.

Ontdek de omgevingBereken route

Verkoop & informatie

Geïnteresseerd in dit unieke project? Neem dan vrijblijvend contact op met verkoop organisatie Beau sur Mer. Ontvang de brochure, maak een afspraak of bezoek onze verkoop dagen.

Contact aanvragen