Vakantiehuis kopen als belegging

Vakantiehuis kopen als belegging

Overweegt u een vakantiehuis te kopen als belegging? Wilt u deze geheel verhuren, of misschien gedeeltelijk verhuren, bijvoorbeeld op de moment dat u er zelf geen gebruik van maakt? Dan haalt u een interessant rendement op uw investering. Water Resort Oosterschelde, een nieuw vakantiepark in Zeeland dicht bij de Oosterschelde en Wemeldinge, biedt u een unieke investeringskans; schitterende luxe vakantievilla’s met huurgarantie en een gegarandeerd vast rendement.

De moderne recreatiewoningen op ons park liggen op eigen grond, koop of pacht, en worden sleutelklaar opgeleverd inclusief een luxe keuken, sanitair en overige basisvoorzieningen. U richt de woning naar eigen wens in, en u kunt meteen genieten. Dankzij de ruime opzet van het park geniet u van veel rust en privacy, en elke woning heeft een schitterend uitzicht op de fraaie waterpartij, de bosrijke omgeving of het uitgestrekte landschap. De natuurrijke omgeving en de vele uitvalswegen naar attracties en leuke steden maken een vakantiehuis kopen in Zeeland op Water Resort Oosterschelde een waardevaste investering waar u lang plezier aan beleeft.

Informatie aanvragen

Voordelen van een vakantiehuis kopen om te beleggen

  • Uw eigen vakantieadres
  • Rendement uit verhuuropbrengsten
  • Interessant alternatief voor banksparen
  • Waardevaste investering
  • Huurgarantie

Vakantiehuis kopen als investering

Een vakantiehuis kopen als investering betekent dat u rendement haalt op vakantieplezier wanneer er zelf vakantie viert, en u behaalt een aantrekkelijk rendement op de verhuuropbrengsten wanneer u de woning verhuurt op de momenten dat u er geen gebruik van maakt. Daarbij kan een investering in een recreatiewoning u, onder bepaalde voorwaarden, ook interessante fiscale voordelen opleveren. En aangezien het nettorendement vele procenten hoger ligt dan het huidige rentepercentage op een spaarrekening, is het investeren in vakantiehuizen tegenwoordig een populair alternatief voor banksparen.

Zuid-Beveland is dankzij de rust en haar prachtige natuur een geliefde vakantiebestemming voor zowel Nederlanders, maar ook Belgen en Duitsers brengen in deze omgeving graag hun vakantie door. Ons luxe resort is dan ook de ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers, rustzoekers en actievelingen. In de omgeving vind je diverse strandjes, lange wandel- en fietsroutes, historische dorpjes en steden met oude bezienswaardigheden. Het gezellige Goes, Yerseke, Middelburg en Domburg liggen op korte afstand van het park, het water van de Oosterschelde ligt aan de overkant van de dijk, en rust en natuur vind je overal. Koopt u een vakantiehuis in Zeeland op Water Resort Oosterschelde om te beleggen, te investeren of als tweede huis, dan geniet u dus volop.

Koop of erfpacht

Water Resort Oosterschelde moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom bieden wij naast de mogelijkheid tot het kopen van de kavel ook de mogelijkheid om de kavel te pachten.

Onderhoud

Wat geeft u meer rust en vrijheid om uw tuin te laten onderhouden door Water Resort Oosterschelde? Wij werken samen met hoogwaardige hoveniers die uw tuin in topconditie houden.

Rendement

Met een investering in Water Resort Oosterschelde valt een mooi rendement te behalen. Uit ervaring weten wij dat vakantiewoningen in Wemeldinge goed te verhuren zijn.

Locatie

Water Resort Oosterschelde is gelegen aan de rand van het dorp
Wemeldinge, een geweldige locatie om te genieten van alles wat
Zeeland te bieden heeft. Het resort is centraal gelegen en makkelijk
bereikbaar. Daar tegenover staat dat de dorpskern zich op
ruime afstand bevindt, zodat rust gegarandeerd wordt.

Wemeldinge is een gezellig dorp met een mooie jachthaven
en verschillende terrassen en restaurants. Ook zijn er
voldoende winkels aanwezig die u voorzien in de dagelijkse behoefte.

Ontdek de omgevingBereken route

Verkoop & informatie

Geïnteresseerd in dit unieke project? Neem dan vrijblijvend contact op met verkoop organisatie Beau sur Mer. Ontvang de brochure, maak een afspraak of bezoek onze verkoop dagen.

Contact aanvragen