Vakantiehuis kopen in Zeeland

Vakantiehuis kopen Zeeland

Wilt u een vakantiehuis kopen in Zeeland en bent u op zoek naar een waardevaste investering waar u lang van zult genieten? Dan is Water Resort Oosterschelde, een nieuw vakantiepark nabij Wemeldingen op Zuid-Beveland, de investeringskans die u zoekt. Op ons kleinschalige vakantiepark bij Goes worden vrijstaande, luxe 4 en 6-persoons vakantiewoningen gerealiseerd. Alle woningen liggen op eigen grond, koop of pacht, met uitzicht op het water, de bosrijke omgeving of het uitgestrekte polderlandschap.

Als u een vakantiehuis wilt kopen vlak bij de Oosterschelde, als tweede huis voor eigen gebruik of als investeringsobject door deze ook (deels) te verhuren voor een gegarandeerd vast rendement, dan zullen de luxe vakantievilla’s op ons park u aangenaam verrassen. De vijf schitterende type villa’s hebben elk unieke details en het bescheiden resort is zo ingericht dat u optimaal van de rust en de ruimte die Zeeland biedt zult genieten. De ligging aan de Oosterschelde in Zuid-Beveland, dicht bij het historische Goes, het sfeervolle Yerseke en badplaats Domburg, maakt Water Resort Oosterschelde een unieke investeringskans. Ons park en uw toekomstige vakantiehuis is de ideale uitvalsbasis voor een vakantie of weekendje weg in Zeeland.

Informatie aanvragen

Voordelen van een vakantiehuis kopen in Zeeland

  • Uw tweede huis, gedeeltelijke verhuur of volledige verhuur
  • Een vrijstaande vakantiewoning op eigen grond
  • Prachtige locatie vlakbij de Oosterschelde
  • Waardevaste investering
  • Interessant alternatief voor banksparen

Vakantiehuizen te koop in Zeeland

Wilt u heerlijk kunnen recreëren in uw luxe vakantievilla of wilt u investeren in een recreatiewoning, dan staan er diverse unieke vakantiehuizen te koop in Zeeland, op Water Resort Oosterschelde bij Wemeldinge. Onze moderne en luxe afgewerkte villa’s worden compleet opgeleverd inclusief een Nolte keuken met alle gewenste apparatuur, ruime slaapkamers, een luxe badkamer en een groot woongedeelte met een prachtige raampartij. U voelt zich er direct thuis. U heeft keuze uit verschillende 4 persoons en 6 persoons vakantiewoningen aan de Zeeuwse kust.

Natuurlijk staat het u vrij uw vakantievilla uitsluitend privé te gebruiken, maar u kunt een aantrekkelijk rendement op uw investering verdienen door uw woning deels of geheel te verhuren. Zo levert uw belegging tweemaal rendement op; enerzijds op vakantieplezier met uw familie of vrienden, en anderzijds rendement op de verhuuropbrengsten dankzij onze huurgarantie.

Koop of erfpacht

Water Resort Oosterschelde moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom bieden wij naast de mogelijkheid tot het kopen van de kavel ook de mogelijkheid om de kavel te pachten.

Onderhoud

Wat geeft u meer rust en vrijheid om uw tuin te laten onderhouden door Water Resort Oosterschelde? Wij werken samen met hoogwaardige hoveniers die uw tuin in topconditie houden.

Rendement

Met een investering in Water Resort Oosterschelde valt een mooi rendement te behalen. Uit ervaring weten wij dat vakantiewoningen in Wemeldinge goed te verhuren zijn.

Locatie

Water Resort Oosterschelde is gelegen aan de rand van het dorp
Wemeldinge, een geweldige locatie om te genieten van alles wat
Zeeland te bieden heeft. Het resort is centraal gelegen en makkelijk
bereikbaar. Daar tegenover staat dat de dorpskern zich op
ruime afstand bevindt, zodat rust gegarandeerd wordt.

Wemeldinge is een gezellig dorp met een mooie jachthaven
en verschillende terrassen en restaurants. Ook zijn er
voldoende winkels aanwezig die u voorzien in de dagelijkse behoefte.

Ontdek de omgevingBereken route

Verkoop & informatie

Geïnteresseerd in dit unieke project? Neem dan vrijblijvend contact op met verkoop organisatie Beau sur Mer. Ontvang de brochure, maak een afspraak of bezoek onze verkoop dagen.

Contact aanvragen