Grote Stern

4-persoons vrijstaande recreatiewoning
De recreatiewoningen van het type Grote Stern hebben een uitgesproken elegante uitstraling. Ook deze woningen hebben (optioneel) een openhaard, waarvan u zowel binnen als buiten kunt genieten. De luxe Nolte keuken uitgerust met luxe apparatuur zoals een grote koel-vries combinatie, inductie kookplaat met afzuigkap die omhoog komt uit het kookeiland. Een oven, magnetron en vaatwasser zijn natuurlijk ook aanwezig. De woning beschikt over twee slaapkamers met kastruimte en een luxe badkamer met douche en wastafel, en seperaat toilet.

Grote Stern Deluxe

6-persoons vrijstaande recreatiewoning
De recreatiewoningen van het type Grote Stern XL bieden een aantal extra’s ten opzichte het type Grote Stern. Zo is de leefruimte en stuk ruimer opgezet en voorzien van 3 slaapkamers, en 2 badkamers, en is de keuken ook in hoekopstelling te verkrijgen.

Contact aanvragenTerug naar overzicht

Grote Stern

Grote Stern Deluxe

Koop of erfpacht

Water Resort Oosterschelde moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom bieden wij naast de mogelijkheid tot het kopen van de kavel ook de mogelijkheid om de kavel te pachten.

Onderhoud

Wat geeft u meer rust en vrijheid om uw tuin te laten onderhouden door Water Resort Oosterschelde? Wij werken samen met hoogwaardige hoveniers die uw tuin in topconditie houden.

Rendement

Met een investering in Water Resort Oosterschelde valt een mooi rendement te behalen. Uit ervaring weten wij dat in het hoog seizoen de woningen goed te verhuren zijn.

Recreërenzonder consessies

Verkoop & informatie

Geïnteresseerd in dit unieke project? Neem dan vrijblijvend contact op met verkoop organisatie Beau sur Mer. Ontvang de brochure, maak een afspraak of bezoek onze verkoop dagen.

Contact aanvragenTerug naar overzicht