Kleine Stern

4-persoons vrijstaande recreatiewoning
De recreatiewoningen van het type Kleine Stern hebben een strak en tegelijkertijd sfeervol karakter. De tuingerichte living, (optioneel) voorzien van een openhaard, loopt door in de open keuken. Vanuit de living leiden openslaande deuren u naar een zonnig buitenvertrek. De woning beschikt over twee slaapkamers met kastruimte en een fijne badkamer met douche en wastafel. Er is een separaat toilet. De inpandige berging is voorzien van een witgoed aansluiting.

Kleine Stern Deluxe

4-persoons vrijstaande recreatiewoning
De recreatiewoningen van het type Kleine Stern De Luxe bieden een aantal extra’s ten opzichte het type Kleine Stern. Zo is de tuingerichte living (optioneel) voorzien van een openhaard en is de luxe Nolte keuken uitgerust met luxe apparatuur zoals een grote koel-vries combinatie, inductie kookplaat met afzuigkap die omhoog komt uit het kookeiland. Een oven, magnetron en vaatwasser zijn natuurlijk ook aanwezig.

Contact aanvragenTerug naar overzicht

Kleine Stern

Kleine Stern Deluxe

Koop of erfpacht

Water Resort Oosterschelde moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom bieden wij naast de mogelijkheid tot het kopen van de kavel ook de mogelijkheid om de kavel te pachten.

Onderhoud

Wat geeft u meer rust en vrijheid om uw tuin te laten onderhouden door Water Resort Oosterschelde? Wij werken samen met hoogwaardige hoveniers die uw tuin in topconditie houden.

Rendement

Met een investering in Water Resort Oosterschelde valt een mooi rendement te behalen. Uit ervaring weten wij dat in het hoog seizoen de woningen goed te verhuren zijn.

Recreërenzonder consessies

Verkoop & informatie

Geïnteresseerd in dit unieke project? Neem dan vrijblijvend contact op met verkoop organisatie Beau sur Mer. Ontvang de brochure, maak een afspraak of bezoek onze verkoop dagen.

Contact aanvragenTerug naar overzicht