Opaal Stern

4-persoons vrijstaande recreatiewoning
De recreatiewoningen van het type Opaal Stern zijn ruim van opzet. De tuingerichte living, (optioneel) voorzien van een openhaard, loopt door in de open keuken. Vanuit de living leidt een schuifpui u naar een fijn terras, voorzien van een overkapping. De woning beschikt over twee slaapkamers met kastruimte en een elegante badkamer met douche, wastafel en seperaat toilet. De inpandige berging is voorzien van een witgoed aansluiting.

Opaal Stern Deluxe

4-persoons vrijstaande recreatiewoning
De recreatiewoningen van het type Opaal Stern XL zijn extra ruim van opzet.

Op deze woning bieden wij een rendement garantie!
5 jaar lang gegarandeerd 5% netto rendement (bij volledige verhuur)

Contact aanvragenTerug naar overzicht

Opaal Stern

Opaal Stern Deluxe

Koop of erfpacht

Water Resort Oosterschelde moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom bieden wij naast de mogelijkheid tot het kopen van de kavel ook de mogelijkheid om de kavel te pachten.

Onderhoud

Wat geeft u meer rust en vrijheid om uw tuin te laten onderhouden door Water Resort Oosterschelde? Wij werken samen met hoogwaardige hoveniers die uw tuin in topconditie houden.

Rendement

Met een investering in Water Resort Oosterschelde valt een mooi rendement te behalen. Uit ervaring weten wij dat in het hoog seizoen de woningen goed te verhuren zijn.

Recreërenzonder consessies

Verkoop & informatie

Geïnteresseerd in dit unieke project? Neem dan vrijblijvend contact op met verkoop organisatie Beau sur Mer. Ontvang de brochure, maak een afspraak of bezoek onze verkoop dagen.

Contact aanvragenTerug naar overzicht