Zwarte Stern

4-persoons vrijstaande recreatiewoning
Bij de recreatiewoningen van het type Zwarte Stern valt de (optionele) openhaard direct op. U kunt hiervan zowel binnen als buiten genieten. De luxe Nolte keuken uitgerust met luxe apparatuur zoals een grote koel-vries combinatie, inductie kookplaat met afzuigkap die omhoog komt uit het kookeiland. Een oven, magnetron- en vaatwasser zijn natuurlijk ook aanwezig.

Zwarte Stern Deluxe

4-persoons vrijstaande recreatiewoning
De recreatiewoningen van het type zwarte Stern De Luxe bieden een aantal extra’s ten opzichte het type Zwarte Stern. Zo is de leefruimte en stuk ruimer opgezet.

Contact aanvragenTerug naar overzicht

Zwarte Stern

Zwarte Stern Deluxe

Koop of erfpacht

Water Resort Oosterschelde moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom bieden wij naast de mogelijkheid tot het kopen van de kavel ook de mogelijkheid om de kavel te pachten.

Onderhoud

Wat geeft u meer rust en vrijheid om uw tuin te laten onderhouden door Water Resort Oosterschelde? Wij werken samen met hoogwaardige hoveniers die uw tuin in topconditie houden.

Rendement

Met een investering in Water Resort Oosterschelde valt een mooi rendement te behalen. Uit ervaring weten wij dat in het hoog seizoen de woningen goed te verhuren zijn.

Recreërenzonder consessies

Verkoop & informatie

Geïnteresseerd in dit unieke project? Neem dan vrijblijvend contact op met verkoop organisatie Beau sur Mer. Ontvang de brochure, maak een afspraak of bezoek onze verkoop dagen.

Contact aanvragenTerug naar overzicht